Історія компанії

11 червня 2017 року набрав чинності Закон України «Про ринок електричної енергії» від 13.04.2017 № 2019-VIII, тим самим розпочався процес реформування електроенергетичної галузі в Україні. Зміни, передбачені цим Законом, направлені на створення нових можливостей та вигоди для споживачів електричної енергії.

Одним з основних етапів реформи є відокремлення функції з розподілу електричної енергії від функцій виробництва, передачі та постачання, тобто створення відповідних окремих юридичних осіб.

1 січня 2019 року в Україні розпочався перший етап державної реформи ринку електроенергії для того, щоб він почав працювати за європейською моделлю. Отже, з початку 2019 року енергопослуги споживачам в Україні надаватимуть дві різні компанії: оператор системи розподілу електричної енергії, до мереж якого приєднаний споживач та компанія-постачальник, якого обирає сам споживач.

ТОВ «ВКФ «ДНІПРОЕНЕРГОІНВЕСТ»— надійна компанія-постачальник електроенергії на договірних умовах до підприємств, установ та організацій, не залежно від форми власності за обґрунтованими ринковими цінами.